• A la Zona Euro s'informarà de l'Índex de Preus de Producció
  • L'INE publicarà a Espanya la despesa turística al novembre
bce, banco central europeo

Aquest dijous els inversors estaran atents de les actes de l'última reunió del Banc Central Europeu (BCE). A més, a la Zona Euro s'informarà de l'Índex de Preus de Producció del mes de novembre. D'altra banda, añ Regne Unit es publicarà el PMI de serveis Markit del mes de desembre i a Itàlia es coneixerà el dèficit públic del tercer trimestre. A Espanya, l'única referència macroeconòmica de la jornada arriba de la mà de l'Institut Nacional d'Estadística que publicarà la despesa turística al novembre.

  • 10.854,70
  • -0,16%

A l'apartat macroeconòmic, als EUA les xifres setmanals de sol·licituds de subsidi de desocupació, massa monetària i inventaris de petroli i derivats compartiran protagonisme amb l'informe Challenger d'acomiadaments de desembre i les vendes de cadenes minoristes del mateix mes. Els inversors coneixeran a més l'ISM no manufacturer i el PMI serveis de desembre.

Els inversors coneixeran a més el ISM no manufacturero i el PMI serveis de desembre d'EUA

En el plànol empresarial, Constellation Brands, PriceSmart i Monsanto presentaran els seus comptes trimestrals. De tornada a Espanya, Red Elèctrica (REE) pagarà un dividend brut de 0,2382 euros per acció, mentre que CIE Automotive distribuirà entre els seus accionistes 0,20 euros bruts.

ECONOMIA

Itàlia: dèficit públic (10:30 h.)

Regne Unit: Markit PMI de serveis (10:30 h.)

Zona Euro: Índexs de Preus de Producció del mes de novembre (11:00 h.); Actes de la reunió del BCE (13:30 h.)

EUA: Retallades d'ocupació Challenger del mes de desembre (13:30 h.); Informe d'ocupació ADP (14:15 h.); peticions de subsidi per desocupació (14:30 h.); Markit PMI Integrat del mes de desembre (15:45 h.); Markit PMI de serveis (15:45 h.); ISM no manufacturer PMI (16:00 h.)

EMPRESES

EUA: Constellation Brands, PriceSmart i Monsanto presentaran els seus comptes trimestrals

Espanya: Red Eléctrica i Cie Automotive repartiran dividend

contador