Apple

Aquest dimarts totes les mirades dels inversors es dirigiran al terreny empresarial, atès que hi ha diverses companyies que publiquen els seus resultats trimestrals. A Europa arriba el torn de la sueca H&M, mentre que als EUA adonaran dels seus resultats Apple, Pfizer, Mastercard i Exxon Mobil, entre d'altres.

  • 171,48$
  • -1,06%
  • 27,75$
  • -0,11%

En el terreny macroeconòmic, a la Xina els mercats romanen tancats per la celebració de l'Any Nou, mentre que el Banc del Japó dóna a conèixer la seva decisió sobre els tipus d'interès. Així mateix, al país nipó es coneixen les dades de la taxa de desocupació i de la producció industrial, ambdues referències del mes de desembre.

En el vell continent destaquen el PIB del quart trimestre de França i la zona euro, l'IPC de gener de França, Espanya i la zona euro, i la taxa de desocupació de gener d'Alemanya. Aquest dimarts, a més, el president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, inaugura una conferència a Frankfurt, Alemanya, i el ministre d'Economia espanyol, Luis de Guindos, compareix en la Comissió d'Economia, Indústria i Competitivitat al Congrés dels Diputats per informar sobre les línies generals de la política del seu departament durant la legislatura, el procediment de clàusules solc, la reforma de la Llei Hipotecària i la Llei d'Auditoria, el rescat i el cas 'Volkswagen'.

Per la seva banda, als EUA es coneix l'índex manufacturer de Chicago de gener i la confiança del consumidor del mateix mes. També es publica l'índex de preu d'habitatge S&P/Casi-Shiller del mes de novembre.

ECONOMIA

Xina: Els mercats romanen tancats per la celebració de l'Any Nou.

Regne Unit: Índex GfK de confiança del consumidor gener (1:01h); Crèdit al consumidor desembre (10:30h); Concessió d'hipoteques desembre (10:30h).

Japó: El Banc del Japó decideix sobre els tipus d'interès; Despesa en les llars desembre (0:30h); Taxa de desocupació desembre (0:30h); Producció industrial desembre (0:50h); Inicis d'habitatges desembre (6:00h); Peticions de construcció desembre (6:00h).

França: PIB quart trimestre (7:30h); IPC gener preliminar (8:45h); Despesa del consumidor desembre (8:45h); Índex de preus a la producció desembre (8:45h).

Alemanya: Vendes al detall desembre (8:00h); Taxa de desocupació gener (9:55h).

Espanya: IPC gener preliminar (9:00h); Balança per compte corrent novembre (10:00h); Luis de Guindos compareix al Congrés (11:00h).

Europa: Declaracions de Mario Draghi (9:00h); Taxa de desocupació desembre (11:00h); IPC gener (11:00h); PIB quart trimestre (11:00h).

Itàlia: Taxa de desocupació desembre (10:00h); Índex de preus a la producció desembre (11:00h).

EUA: Índex del cost laboral quart trimestre (14:30h); Índex Redbook (14:55h); Índex de preu d'habitatge S&P/Casi-Shiller novembre (15:00h); Índex manufacturero de Chicago gener (15:45h); Confiança del consumidor gener (16:00h).

EMPRESES

Europa: H&M presenta resultats.

EUA: Eli Lilly, Pfizer, Exxon Mobil, Harley-Davidson, Mastercard i Apple, entre unes altres, presenten resultats.

contador