• A França aquest dijous es coneixen les dades de confiança empresarial d'agost
  • A Alemanya es publica l'enquesta IFO d'expectatives i situació empresarial d'agost
Espana_635

Aquest dijous gran part de l'atenció dels inversors se centrarà als EUA, on comença el simposi Jackson Hole que reuneix als banquers centrals de tot el món. No obstant, el plat fort d'aquesta cita no arribarà fins el divendres, quan està prevista la intervenció de la presidenta de la Reserva Federal (Fed), Janet Yellen, qui podria donar noves pistes sobre una possible pujada dels tipus d'interès.

  • 11.154,60
  • 1,56%
  • 9,85€
  • 0,86%

Al pla macroeconòmic, a França aquest dijous es coneixen les dades de confiança empresarial d'agost, mentre que a Espanya es coneix l'estimació final del Producte Interior Brut (PIB) del segon trimestre, així com l'índex de preus de producció de juliol. A Alemanya, d'altra banda, es publica l'enquesta IFO d'expectatives i situació emprearial d'agost.

Als EUA són diverses les dades que es coneixen: peticions setmanals de desocupació, peticions de béns duradors de juliol, PMI compost i serveis d'agost i índex d'activitat manufacturera de la Fed de Kansas. Al plànol empresarial, aquest dijous publica resultats la francesa Vivendi.

ECONOMIA

França: Confiança empresarial agost (8:45h).

Espanya: Índex de preus de producció juliol (9:00h); PIB segon trimestre final (9:00h).

Alemanya: Enquesta IFO d'expectatives i situació empresarial agost (10:00h).

EUA: Comença el simposi Jackson Hole; Peticions setmanals de desocupació (14:30h); Demanda de béns duradors juliol preliminar (14:30h); PMI compost i serveis Markit agost (15:45h); Índex d'activitat manufacturera de la Fed de Kansas agost (17:00h); Emissió de notes del Tresor a 7 anys (19:00h).

EMPRESES

Europa: Vivendi presenta resultats.

contador