• També es publica a la zona euro la producció industrial de juny i el PIB del segon trimestre
  • Als EUA arriba el torn de l'índex de preus de producció, de les demandes de béns no peribles i de les vendes al detall de juliol
Espana_635

Aquest divendres arriba carregat de referències macroeconòmiques després d'una setmana escassa quant a dades. Per començar la Xina dóna a conèixer la producció industrial, les vendes al detall i els nous préstecs, totes dades de juliol.

  • 11.154,60
  • 1,56%

A Europa destaquen Alemanya i Espanya, on es publica l'IPC de juliol. Així mateix, al país germà es coneix el PIB del segon trimestre, referència que també surt a la llum a Itàlia i a la zona euro. I a la zona de la moneda comuna es coneixen també les dades de producció industrial de juny.

Ja als EUA, aquest divendres arriba el torn de l'índex de preus de producció, de les comandes de béns no peribles i de les vendes al detall de juliol. També es coneix l'índex de confiança de la Universitat de Michigan d'agost i els inventaris de negocis de juny. En el plànol empresarial no hi ha dades de rellevància.

ECONOMIA

Xina: Producció industrial juliol (4:00h); Vendes al detall juliol (4:00h); Nous préstecs juliol (4:00h).

Alemanya: IPC juliol final (8:00h); PIB segon trimestre preliminar (8:00h).

Espanya: IPC juliol final (9:00h).

Itàlia: PIB segon trimestre preliminar (11:00h).

Europa: Producció industrial juny (11:00h); PIB segon trimestre preliminar (11:00h).

EUA: Índex de preus de producció juliol (14:30h); Comandes de béns no peribles juliol (14:30h); Vendes al detall juliol (14:30h); Índex de confiança Universitat de Michigan agost preliminar (16:00h); Inventaris de negocis juny (16:00h).

EMPRESES

No hi ha dades de rellevància

contador