Wall Street, New York Stock Exchange, markets, traders, US, America

La setmana que ve arribarà carregada de referències macroeconòmiques i reunions econòmiques que seran clau als mercats. Dimarts es coneixeran el PIB de la Xina del quart trimestre i les dades d'IPC d'Alemanya i del Regne Unit del mes de desembre.

D'altra banda, dimecres començarà el Fòrum Econòmic Mundial a Davos, que s'allargarà fins dissabte, i a més als EUA es publicarà l'IPC del mes de desembre. Ja dijous arribarà la decisió de tipus d'interès del Banc Central Europeu (BCE) i la conferència posterior del president de l'organisme, Mario Draghi, mentre que divendres hi haurà bateria de PMI manufacturers de Markit del mes de gener a Europa i als EUA.

Aquest dilluns, tanmateix, les referències seran una mica escasses. Amb Wall Street tancat per festiu, l'atenció inversora se centrarà en l’Àsia i Europa. La Xina farà públic l'índex de preus de l'habitatge del mes de desembre, mentre que al Japó es publicaran les dades finals de producció industrial del mes de novembre.

Al Vell Continent destacaran l'índex de preus d'habitatges Rightmove del mes de gener del Regne Unit i la balança comercial del mes de novembre d'Itàlia.

En l’àmbit empresarial, no hi haurà referències d'interès.

ECONOMIA

Regne Unit: índex de preus d'habitatges Rightmove del mes de gener (1.00 hores).

Xina: índex de preus de l'habitatge del mes de desembre (2.30 hores).

Japó: producció industrial final del mes de novembre (5.30 hores).

Itàlia: balança comercial del mes de novembre (10.00 hores).

Alemanya: informe mensual del banc central.

EUA: el mercat estarà tancat per festiu: Dia de Martin L. King Jr.

EMPRESES

No hi haurà referències d'interès.

contador