• El Japó publica la seva dada del PIB del primer trimestre
saqueos tiendas

Aquest dijous l'atenció inversora es divideix entre les referències macroeconòmiques que es publiquen a banda i banda de l'Atlàntic i els resultats empresarials que segueixen coneixent-se. A Europa el Regne Unit dóna a conèixer les dades de vendes al detall d'abril i el Banc Central Europeu (BCE) fa el mateix amb les actes de l'última reunió de política monetària que va celebrar l'organisme, el passat 27 d'abril.

Encara que abans d'això al Japó s'haurà publicat el PIB del primer trimestre i a la Xina l'índex del preu de l'habitatge d'abril. Per la seva banda, als EUA es coneix l'índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia del mes de maig, les peticions setmanals d'atur i l'índex líder d'abril.

En l'àmbit empresarial segueix la temporada de resultats, i aquest dijous presenten els seus comptes Burberry al Vell Continent i Wal-Mart, Ralph Lauren, Gap i Salesforce faran el mateix als EUA.

ECONOMIA

Japó: PIB primer trimestre (1:50h).

Xina: índex del preu de l'habitatge abril (3:30h).

Regne Unit: vendes al detall abril (10:30h).

Europa: Actes del BCE (13: 30h); Declaracions de Mario Draghi, president del BCE (19:00h).

EUA: índex manufacturer de la Fed de Filadèlfia maig (14: 30h); Sol·licituds setmanals d'atur (14:30h); Índex líder abril (16:00h).

EMPRESES

Europa: Burberry presenta resultats.

EUA: Wal-Mart, Ralph Lauren, Gap i Salesforce presenten resultats.

Noticias relacionadas

contador