bolsa madrid ibex

La sessió d'aquest dimecres estarà marcada per la reunió de la Reserva Federal dels Estats Units (Fed), la primera després que l'organisme que presideix Janet Yellen decidís al desembre apujar els tipus d'interès per primera vegada en els últims nou anys. Després de la reunió, que ha durat dos dies, es coneixerà el comunicat dels membres del Comitè Federal del Mercat Obert (FOMC, per les sigles en anglès).

Entre les cites de la sessió, també destacaran els resultats de Banco Santander, Boeing i Facebook. Aquests últims es publicaran després del tancament de Wall Street, igual que els d’eBay.

Tot seguit, els deixem les cites de la propera sessió:

ECONOMIA

Alemanya: índex de confiança del consumidor Gfk del mes de febrer (8.00 hores).

Regne Unit: índex de preus d'habitatges Nationwide del mes de gener (8.00 hores), hipoteques aprovades segons BBA del mes de desembre (10.30 hores).

França: confiança del consumidor del mes de gener (8.45 hores).

Itàlia: confiança del consumidor del mes de gener (10.00 hores), confiança empresarial del mes de gener (10.00 hores).

Alemanya: emissió de bons a 30 anys.

Estats Units: sol·licituds setmanals d'hipoteca MBA (13.00 hores), vendes d'habitatges nous del mes de desembre (16.00 hores), inventaris setmanals de cru i destil·lats (16.30 hores), subhasta de deute a 5 anys (19.00 hores), decisió de la Reserva Federal sobre tipus d'interès (20.00 hores).

EMPRESES

Europa: resultats de Banco Santander, Ericsson, Nordea Bank i Novartis.

Estats Units: resultats de Facebook, Boeing, United Technologies, Qualcomm, Biogen, Texas Instruments, EMC, eBay, Illinois Tool Works, Vertex Pharmaceuticals, State Street, Discover Financial Services, Norfolk Souther, Progressive, State Street, Allegiant Travel, St Jude Medical, SanDisk, Citrix i Hess.

contador