• Además este lunes el Tesoro estadounidense emite bonos a tres y seis meses
  • Netflix también presenta sus resultados trimestrales en esta primera sesión de la semana
yahoo

Aquest dilluns tota l'atenció inversora se centra als EUA, on es coneixen diverses referències macroeconòmiques i segueix la temporada de resultats. Per començar la setmana, es coneixerà l'índex del mercat immobiliari NAHB de juliol, així com les dades de flux net de capital del mes de maig. A més, el Tresor emet bons a tres i sis mesos. I en l'àmbit empresarial destaquen Yahoo, Bank of America i IBM, entre d'altres, que presenten els seus comptes trimestrals.

  • 10.854,40
  • -2,22%
  • 54,30$
  • -1,18%

A Europa l'atenció se centra a Alemanya, on es coneix l'informe mensual del Banc Central alemany, i al Regne Unit, en concret en el discurs de Martin Weale, membre del Comitè de Política Monetària del Banc d'Anglaterra. Tots estaran interessats a saber què diu, sobretot després que l'organisme decidís dijous passat no retallar els tipus d'interès i mantenir-los en el 0,5%, nivell en el qual romanen des de 2009.

ECONOMIA


Xina: índex del preu de l'habitatge juny (3.30 h).


Regne Unit: discurs de Martin Weale, miembre del Comitè de Política Monetària del Banc d'Anglaterra (10.15 h).


Alemanya: informe mensual del Banc Central (12.00 h).


EUA: índex del mercat immobiliari NAHB juliol (16.00 h); emissió de bons a tres i sis mesos (15.30 h); flux net de capital total maig (22.00 h).


EMPRESES


EUA: Yahoo, Bank of America, IBM i Netflix presenten resultats.

contador