general electric

Aquest divendres els inversors repartiran la seva atenció entre Europa i els EUA. Al Vell Continent, a més de la conferència de premsa del president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, al Fòrum Econòmic Mundial que se celebra a Davos (Suïssa), es coneixeran els PMI manufacturers i de serveis de la zona euro, França i Alemanya corresponents al mes de gener.

Als EUA tota l'atenció se l’enduran l'índex d'activitat nacional de la Reserva Federal de Chicago i la venda d'habitatges de segona mà, totes dues referències del mes de desembre.

En l’àmbit empresarial, totes les mirades es dirigiran als EUA, on continuarà la temporada de resultats. Aquest divendres serà el torn de General Electric.

ECONOMIA

Suïssa: Fòrum Econòmic Mundial de Davos.

Japó: PMI manufacturer del Nikkei preliminar del mes de gener (2.35 hores).

Xina: indicador del sentiment empresarial MNI del mes de desembre (2.45 hores).

Europa: conferència de premsa de Mario Draghi, president del BCE, a Davos (8.45 hores); PMI manufacturer i de serveis preliminar de Markit del mes de gener (10.00 hores).

França: PMI manufacturer i de serveis preliminar de Markit del mes de gener (9.00 hores).

Alemanya: PMI manufacturer i de serveis preliminar de Markit del mes de gener (9.30 hores).

Regne Unit: vendes al detall del mes de desembre (10.30 hores); préstecs nets al sector públic del mes de novembre (10.30 hores).

Estats Units: índex d'activitat nacional de la Fed de Chicago del mes de desembre (14.30 hores); PMI manufacturer preliminar de Markit del mes de gener (15.45 hores); vendes d'habitatges de segona mà del mes de desembre (16.00 hores); índex d'indicadors líders del mes de desembre (16.00 hores).

EMPRESES

Europa: SAP presentarà resultats i Almirall celebrarà junta general d'accionistes.

Estats Units: General Electric presentarà resultats.

contador