ep presidente bankia jose ignacio goirigolzarri

Els comptes de Bankia inauguren l'última setmana de gener, durant la qual la publicació de resultats marcarà gran part de l'actualitat econòmica a Espanya. A més, aquest dilluns 29 l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica la dada de vendes al detall de desembre.

  • 1,78€
  • 2,65%

Més enllà d'Espanya, al Regne Unit es coneixerà l'índex de preus d'habitatge Nationwide de gener, mentre a Itàlia s'actualitzarà l'índex de preus de producció amb dades de desembre.

Als Estats Units es publicaran les xifres de despeses i ingressos personals, així com l'índex de preus subjacent de la despesa en consum personal de desembre. Finalment, al país nord-americà hi haurà emissió de bons a 3 i 6 mesos.

Al llarg de la setmana que ve, a Espanya hi haurà resultats de Siemens Gamesa (dimarts 30), Banc Santander (dimecres 31), BBVA (dijous 1), Sabadell i CaixaBank (ambdós el divendres 2). Als Estats Units, entre d'altres, publicaran els seus comptes Facebook, Microsoft (dimecres 31), Alphabet, Amazon i Apple (dijous 1).

ECONOMIA

Espanya: vendes al detall (09:00h).

Regne Unit: índex de preus d'habitatge Nationwide de gener (08:00h).

Itàlia: índex de preus de producció de desembre (11:00h).

EUA: despeses personals (14:30h), ingressos personals (14:30h), índex de preus subjacent de la despesa en consum personal de desembre (14:30h), emissió de bons a 3 i 6 mesos (17:30h).

EMPRESES

Espanya: Bankia (abans de l'obertura del mercat).

Noticias relacionadas

contador