bolsa madrid ibex

La sessió d'aquest dimarts portarà una nova onada de resultats als Estats Units. A més d'Apple, que publicarà les seves xifres després del tancament de Wall Street, presentaran comptes Johnson & Johnson, At&T, Procter & Gamble i 3M, entre altres companyies. A Europa, serà el torn de Siemens.

A més, començarà la reunió de dos dies de la Reserva Federal, encara que caldrà esperar fins dimecres per conèixer les decisions del Comitè Federal del Mercat Obert (FOMC, per les sigles en anglès). Aquesta serà la primera trobada de l'organisme que presideix Janet Yellen després de la pujada dels tipus d'interès, la primera dels últims nou anys, que es va decidir en la reunió del mes de desembre passat.

Tot seguit, els presentem les cites més importants de la sessió:

ECONOMIA

Espanya: emissió de lletres a tres i nou mesos.

Regne Unit: discurs de Mark Carney, governador del Banc d'Anglaterra (11.45 hores).

Estats Units: inici de la reunió de dos dies de la Reserva Federal, índex de preus d'habitatge FHFA del mes de novembre (15.00 hores), índex S&P/CaseShiller 20 ciutats del mes de novembre (15.00 hores), PMI compost de Markit del mes de gener (15.45 hores), PMI de serveis de Markit del mes de gener (15.45 hores), índex de confiança del consumidor del mes de gener (16.00 hores), índex manufacturer de Richmond del mes de gener (16.00 hores), índex de confiança de l'inversor State Street del mes de gener (16.00 hores), subhasta de lletres a 4 setmanes (17.30 hores), subhasta de deute a 2 anys (19.00 hores).

EMPRESES

Europa: resultats de Siemens.

Estats Units: resultats d'Apple, Johnson & Johnson, AT&T, Procter & Gamble, 3M, Lockheed Martin, Danaher, EI du Pont de Nemours, Stryker, Capital One Financial, VMware, ProLogis, WW Grainger, CA, Waters, Coach, United States Steel i AK Steel.

contador