• Alemania da a conocer los datos de ventas al por menor de mayo y la tasa de paro de junio
  • Francia, por su parte, publica el IPC de junio y España la balanza por cuenta corriente de abril
  • En España IAG, Cie Automotive y Enagás reparten dividendo
ukflag

Aquest dijous totes les mirades es dirigeixen cap al Regne Unit, on es coneix la dada final del Producte Interior Brut (PIB) corresponent al primer trimestre. Els inversors estan molt atents a la marxa de l'economia britànica, sobretot després que guanyés el Brexit, l'opció de la sortida de la Unió Europea (UE) al referèndum celebrat el passat dijous 23 de juny.

  • 11.185,80
  • 0,30%

D'altra banda, al Regne Unit també es coneixen l'índex GFK de confiança del consumidor de juny i la balança per compte corrent del primer trimestre, mentre que a Alemanya es publiquen les dades de vendes al detall de maig i la taxa d'atur de juny. França, per la seva banda, publica l'IPC de juny i Espanya la balança per compte corrent d'abril.


A l'altra banda de l'Atlàntic, als EUA, es coneixen les dades de peticions setmanals d’atur i l'índex manufacturer de la Fed de Chicago. En l’àmbit empresarial, a Espanya IAG, Cie Automotive i Enagás reparteixen dividend, mentre que als EUA empreses com ConAgra o Micron Technology presenten resultats.


ECONOMIA

Regne Unit: GFK Confiança el consumidor al mes de juny (1.00 h); PIB primer trimestre final (10.30 h); balança per compte corrent primer trimestre (10.30 h).



Japó: producció industrial maig preliminar (1.50 h); producció de vehicles maig (6.00 h); peticions de construcció maig (7.00 h); inicis d'habitatges maig (7.00 h).


Alemanya: vendes al detall maig (8.00 h); taxa d’atur del mes de juny (9.55 h).


França: IPC juny preliminar (8.45 h); índex de preus de producció maig (8.45 h).


Espanya: balança per compte corrent del mes d’abril (10.00).


Europa: IPC juny (11.00 h).


EUA: peticions setmanals d’atur (14.30 h); índex manufacturer de Chicago dle mes de juny (15.45 h); James Bullard, president de la Fed de Sant Luis, intervé en un congrés a Londres (8.00 h).


EMPRESES

Europa: IAG, Cie Automotive i Enagás reparteixen dividend.


EUA: Constellation Brands, ConAgra, Paychex, Micron Technology i McCormick presenten resultats.

contador