• En EEUU se publican también los datos de permisos de construcción de abril
  • En el plano empresarial, Home Depot publica sus resultados trimestrales en EEUU
uk_flag

Aquest dimarts els inversors reparteixen l'atenció entre les dades macroeconòmiques que es publiquen i les referències empresarials que estan en l'agenda. D'una banda, al Japó es coneixen les dades de producció industrial de març, mentre que al Regne Unit es coneix l'IPC i l'índex de preus de producció, tots dos d'abril.

D'altra banda, a la zona euro es coneix la balança comercial de març, mentre que als EUA es publica l'IPC d'abril, i les dades de permisos de construcció del mateix mes. Així mateix, a l'altra banda de l'Atlàntic també es coneixeran les dades de producció de fàbriques d'abril.


En l’àmbit empresarial, a Espanya Lingotes Especiales reparteix dividend mentre que a Europa destaca Vodafone, que presenta resultats. Home Depot també presenta els comptes trimestrals als EUA.


ECONOMIA


Japó: Producció industrial març final (6.30 h); Capacitat d'utilització març (6.30 h).


Regne Unit: IPC abril (10.30 h); Índex de preus de producció abril (10.30 h).


Espanya: Emissió de lletres a 3 i 9 mesos.


Europa: Balança comercial març (11.00 h).


Alemanya: Informe mensual del Banc Central d'Alemanya (12.00 h).


Estats Units: IPC abril (14.30 h); Construccions inicials d'habitatges abril (14.30 h); Permisos de construcció abril (14.30 h); Producció de fàbriques abril (15.15 h); Producció industrial abril (15.15 h); Utilització de capacitat abril (15.15 h).


EMPRESES


Europa: Lingots Especials reparteix dividend; Vodafone presenta resultats.


Estats Units: Home Depot presenta resultats.

contador