• Durant la setmana, es coneixeran també el PIB final dels EUA, el de França i el del Regne Unit
cbtrabajador

Aquest dilluns, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publicarà l'enquesta trimestral de cost laboral. A l'Eurozona, es coneixerà l'Índex de Preus de Consum (IPC) i l'IPC subjacent. També a Europa, Itàlia actualitzarà la seva balança comercial.

Des dels Estats Units es publicarà l'índex del mercat immobiliari de l'Associació Nacional de Constructors d'Habitatges (NAHB) de desembre.

A Àsia, al Japó publicarà durant la matinada la seva balança comercial, i a la Xina es coneixerà l'índex de preus d'habitatge de desembre.

Durant la resta de la setmana, a Espanya hi haurà importants pagaments de dividends (Viscofan, Atresmedia i Enagás dijous 21) i es coneixerà la balança comercial el divendres 22. A més, el mercat estarà molt pendent de les eleccions autonòmiques a Catalunya dijous 21.

Pel que fa a l'Eurozona, dimecres es publicarà la balança per compte corrent i dijous, la confiança del consumidor final. Dijous també es publicarà el PIB final dels Estats Units i, divendres, el de França i el del Regne Unit.

ECONOMIA

Espanya: enquesta trimestral de cost laboral (09:00h).

Eurozona: IPC i IPC subjacent.

Itàlia: balança comercial (10:00h).

Japó: balança comercial (00:50h).

Xina: índex de preus d'habitatge de desembre (02:30h).

Estats Units: índex del mercat immobiliari NAHB de desembre (16:00h).

contador