3757745857 ea6cb98cf8 o
Pixabay

Aquest Dijous Sant els inversors repartiran l’atenció entre Europa i els EUA, encara que les referències macroeconòmiques seran bastant escasses. Al Vell Continent es publicaran la confiança GFK del consumidor del mes d'abril i l'índex de preus d'importació del mes de febrer.

D’altra banda, a França es publicarà la confiança empresarial del mes de març, i al Regne Unit es publicaran les dades de vendes detallistes del mes de febrer. També es coneixerà el butlletí mensual del BCE.

Per la seva banda, als EUA es publicaran les comandes de béns durables del mes de febrer i les dades d'activitat manufacturera de la Fed de Kansas. Els inversors també coneixeran les dades de sol·licituds setmanals d’atur.

ECONOMIA

Alemanya: GFK de confiança del consumidor del mes d’abril (8.00 hores); índex de preus d'importació del mes de febrer (8.00 hores).

França: confiança empresarial del mes de març (8.45 hores).

Europa: butlletí mensual del BCE (10.00 hores).

Regne Unit: vendes detallistes del mes de febrer (10.30 hores).

Estats Units: comandes de béns durables del mes de febrer (13.30 hores); sol·licituds setmanals d’atur (13.30 hores); PMI compost i de serveis de Markit del mes de març (14.45 hores); activitat manufacturera de la Fed de Kansas del mes de març (16.00 hores).

EMPRESES

No hi haurà dades rellevants.

contador