• En EEUU se conocen también la confianza del consumidor y el índice manufacturero de la Fed de Richmond
  • Acciona, Endesa y Red Eléctrica reparten divindendo
  • Nike presenta sus resultados trimestrales en EEUU

Aquest dimarts els inversors estaran molt pendents de nou de tot el relacionat amb el Regne Unit. Es reuneix el Consell Europeu, per la qual cosa el primer ministre David Cameron haurà d'explicar a Brussel·les la situació de Gran Bretanya i enfrontar la pressió dels altres 27 mandataris del bloc per iniciar al més aviat possible el procés de ruptura amb la Unió Europea (UE) després de guanyar l'opció del 'Brexit' en el referèndum celebrat dijous passat.

  • 10.854,40
  • -2,22%
  • 90,34$
  • -2,08%

En l’àmbit macroeconòmic, es coneixen referències importants a banda i banda de l'Atlàntic.

D'una banda, a Alemanya es publica l'índex de preus d'importació de maig mentre que a França es coneix la confiança del consumidor de juny. A Espanya arriba el torn de les vendes al detall de maig, però a més el president del Banc Central Europeu (BCE), Mario Draghi, fa una conferència de premsa.

Als EUA es coneix el PIB del primer trimestre, així com la confiança del consumidor de juny i l'índex manufacturer de la Fed de Richmond. En l’àmbit empresarial a Espanya reparteixen dividend Acciona, Endesa i Red Eléctrica, i als EUA Nike presenta resultats.


ECONOMIA


Alemanya: índex de preus d'importació maig (8.00 h).


França: confiança del consumidor juny (8.45 h).


Espanya: vendes al detall maig (9.00 h).


Europa: Mario Draghi, president del Banc Central Europeu (BCE), ofereix una conferència de premsa (10.00 h); reunió del Consell Europeu.

EUA: consum personal primer trimestre (14.30 h); PIB primer trimestre (14.30 h); índex Redbook (14.55 h); PCE subjacent primer trimestre (14.30 h); índex del preu de l'habitatge S&P/CaseShiller abril (15.00 h); confiança del consumidor juny (16.00 h); índex manufacturer de la Fed de Richmond juny (16.00 h); emissió de Notes del Tresor a 5 anys (19.00 h); reserves setmanals de cru del API (22.30 h).


EMPRESES

Europa: Acciona, Endesa i Red Eléctrica reparteixen dividend.



EUA: Nike presenta resultats.

contador