• En EEUU se publican los pedidos de bienes duraderos, el PMI, la confianza del consumidor y otros datos de referencia
  • Además, los inversores estarán pendientes a una nueva publicación de resultados empresariales: Apple y Twitter en el punto de mira
tienda apple

La sessió d'aquest dimarts estarà marcada per un nou devessall de resultats que es publiquen principalment a l'altre costat de l'atlàntic. Després dels grans bancs nord-americans, el torn és per a les grans tecnològiques. Així, aquest dimarts publicarà Apple i Twitter, també els faran Ebay, Du Pont, Eli Lilly, entre d'altres. A Europa publiquen els seus comptes trimestrals a primera hora: Bayer a Alemanya i BP Plc al Regne Unit.

Però les dades empresarials no són els únics que es coneixeran al mercat. En clau macroeconòmica, es publicaran importants dades principalment als Estats Units, un dia en què a més comença la reunió de dos dies del Comitè de Mercat Obert de la Reserva Federal (FOMC) que decidirà sobre els tipus d'interès. No s'espera que la Fed apugi els tipus, per la qual cosa, a falta de la posterior roda de premsa per part de la presidenta de la institució, Janet Yellen, els inversors centraran la seva atenció en el comunicat que elabori el FOMC, intentant destriar si el banc central nord-americà pot actuar o no en la següent reunió del Comitè, que se celebrarà al juny.


A continuació, els deixem les cites més rellevants de la sessió:

ECONOMIA


- Espanya: balanç pressupostari YTD


- EUA: ordres de béns duradors del mes de març (resultat preliminar) (14.30 h), comandes de béns duradors (14.30 h), S&P/CaseShiller 20 ciutats (mensual i anual) (15.00 h), PMI serveis Markit del mes d'abril, una dada preliminar (15.45 h), índex de confiança consumidor del mes d'abril (16.00 h) i l'índex manufacturer de Richmond (16.00 h).

EMPRESES



En l'àmbit empresarial presenten resultats Bayer a Alemanya i BP Plc al Regne Unit. Als EUA l'atenció dels inversors se centrarà en Apple i Twitter, també publiquen els seus comptes Ebay, Du Pont, Eli Lilly, 3M Company, Procter & Gamble, AT&T, entre d’altres.

contador