• També es coneixeran les dades del PIB anual i trimestral del segon trimestre a Itàlia
broker390

Aquest divendres els inversors estaran atents a diverses dades macroeconòmiques, tot i que serà l'informe d'ocupació dels Estats Units el que acapararà totes les mirades, després de conèixer aquest dimecres un creixement del 3% en el PIB del tercer trimestre.

El mes de setembre arribarà de la mà de la gran referència macroeconòmica de la setmana amb la publicació de l'informe d'ocupació dels Estats Units corresponent al mes d'agost. Si la dada d'ocupació d'ADP, publicat aquest dimecres, es va situar, amb la creació de 237.000 llocs de treball, molt per sobre del que preveia el consens de Reuters, els analistes estimen ara que s'hauran creat 179.000 llocs de treball, davant als 205.000 que es van crear al mes anterior. A més, es preveu que la taxa d'atur se situï al 4,3%, mateix nivell que al juliol.

Aquest divendres també es publicaran les dades de PMI manufacturer d'Espanya, Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Xina, Japó i la zona euro. Així mateix, coneixeran les dades del PIB anual i trimestral del segon trimestre a Itàlia.

DADES MACRO

Japó: PMI manufacturer de Nikkei del mes d'agost i confiança del consumidor

Xina: PMI manufacturer Caixin del mes d'agost

Espanya: PMI manufacturer del mes d'agost (09:15)

Itàlia: PMI manufacturer i Producte Interior Brut (10:00)

Zona euro: PMI manufacturer del mes d'agost (10:00)

Estats Units: informe d'ocupació que inclou taxa d'atur, mitjana d'ingressos per hores ... (14:30h)

contador