ep el president de la generalitat quim torra reunit aquest dimecres amb la junta directiva del
El president de la Generalitat, Quim Torra, reunit aquest dimecres amb la junta directiva del Cercle d'EconomiaCÍRCULO DE ECONOMÍA - Archivo

El Cercle d'Economia ha demanat al president de la Generalitat, Quim Torra, que no es promoguin decisions "rupturistes i unilaterals", en una reunió al Palau de la Generalitat aquest dijous.

En la trobada, la junta directiva de l'entitat, liderada pel seu president, Javier Faus, va detallar a Torra les seves prioritats programàtiques, entre les quals hi ha la redefinició del model territorial de l'Estat i la creació d'un marc que afavoreixi el diàleg, la negociació i la transacció, segons un comunicat.

Faus va destacar també l'aposta per una Barcelona metropolitana, capital de Catalunya, però al seu torn cocapital espanyola, i ha transmès la voluntat de debatre al voltant d'Europa com a garant de la democràcia liberal, de l'estat del benestar, la competitivitat i regulació de la competència.

En la reunió també hi van assistir alguns membres de la nova Junta Directiva del Cercle, com el vicepresident Jordi Gual i els vocals Camino Quiroga, Carmina Ganyet, Silvia Alsina, Jordi Amat, Nuria Cabutí, Mercè Conesa, José Manuel González-Páramo, Alfonso Rodés i Miguel Trias.

El president de l'entitat ha convidat Torra a la propera Reunió Cercle d'Economia, que aquest any arribarà a la seva XXXVI edició i se celebrarà a Barcelona al maig.

contador