ep archivo   una estacion de servicio de cepsa
CEPSA - Archivo

Cepsa ha anunciat aquest dijous que ha decidit ampliar fins al 15 de gener els descomptes de 10 cèntims per litre per a clients particulars i professionals, a través dels seus programes Cepsa GOW i Starressa.

La promoció, que està vigent des de finals d'octubre, ha tingut una "gran acollida" entre els usuaris, ha explicat Cepsa en una nota, en què recorda que s'aplica a qualsevol tipus de combustible (gasolines, gasoils, i GLP) i que està disponible als 1.500 establiments que componen la xarxa d'Estacions de Servei de Cepsa a Espanya.

Per accedir-hi, recorda la companyia, els clients adscrits als programes de fidelització de Cepsa únicament s'hauran d'identificar mitjançant l'app de Cepsa GOW, la targeta Starressa o lliurant el DNI.

A més, els usuaris que es donin d'alta a Cepsa GOW i Starressa abans del 15 de gener obtindran un descompte de 10 euros de benvinguda. "Qualsevol client que ho desitgi pot sumar-se al programa de fidelització de Cepsa de manera gratuïta i senzilla, a través de la pàgina web, de l'app de Cepsa GoGOWw o al mateix punt de venda. En el cas de Cepsa GOW, a més, el registre és immediat", recorda l'empresa.

També recorda que mitjançant aquesta promoció, els conductors particulars acumularan un saldo més gran en el programa de fidelització Cepsa GOW, que posteriorment podran bescanviar per proveïments, compres o rentats a les Estacions de Servei de Cepsa. A més, aquests descomptes són compatibles amb els programes destalvi que manté Cepsa amb Wizink i Carrefour, si presenten les targetes conjuntament.

Per part seva, els clients professionals obtindran un descompte directe de 10 euros de benvinguda i 10 cèntims per litre en els seus proveïments, a més dels beneficis que ofereix el programa Starressa per a transportistes i flotes.

Noticias relacionadas

contador