ep ccoo impulsacampanaretiraramiantolos centros educativos
CCOO impulsa una campaña para retirar el amianto en los centros educativosEUROPA PRESS

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

CC.OO. de Construcció i Serveis ha rebutjat la proposta d'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERE) presentada per la companyia fabricadora de ciments Cemex, perquè "perjudicaria a nombrosos treballadors" de diversos centres de treball.

En un comunicat aquest dijous, ha criticat especialment el tancament total de les seves plantes a Lloseta (Palma) i Gádor (Almeria), i ha alertat que l'ERE no només afecta la plantilla de Cemex, sinó a territoris del voltant.

L'organització ha avisat també de la falta de comunicació amb l'empresa davant "la presentació de mesures tan greus i la poca visió de futur de l'empresa al no presentar una altra opció que no sigui el tancament de les plantes".

"Apostarem per la defensa del teixit productiu i industrial al sector cimenter generador de riquesa i de llocs de treball en moments d'auge del sector" de la construcció, ha assegurat.

I ha assenyalat que en negociar-se l'ERE exigirà mesures alternatives a la pèrdua d'ocupació, assegurar el futur de l'activitat industrial i "minimitzar els efectes lesius" de la proposta de Cemex.

contador