ep virtuoso travel week 2018
Virtuoso Travel Week 2018GENCAT

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La Generalitat, a través de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), participa aquesta setmana en la Virtuoso Travel Week, la convenció anual de Virtuoso, la xarxa líder en la indústria de viatges de luxe a nivell mundial, que se celebra de l'11 al 17 d'agost a Las Vegas (Estats Units).

Segons ha informat la Conselleria d'empresa i Coneixement aquest dimarts en un comunicat, a la convenció hi assisteixen més de 5.000 participants entre agents de viatges i proveïdors.

Catalunya ha estat un de les cinc destinacions convidats a participar en la Media Networking Session juntament amb Abu Dhabi, Los Cabos(Mèxic), Suïssa i Austràlia, i va tenir l'oportunitat d'entrevistar-se amb 30 mitjans de comunicació internacionals per presentar les novetats del 2019.

Així mateix, l'ACT participa en les jornades de formació i en les reunions de treball, i en total mantindrà prop de 400 trobades amb agents de viatge del sector del luxe i 'premium'.

Virtuoso és una xarxa formada per 17.500 agents associats a 390 agències de 45 països diferents, però especialment als Estats Units i al Canadà, que generen anualment un volum de negoci de 21.200 milions de dòlars i compten amb una base de dades de més d'1,5 milions de viatgers amb alt poder adquisitiu.

contador