ep grup catalana occident
Grup Catalana OccidentGRUPO CATALANA OCCIDENTE

BARCELONA, 25 (EUROPA PRESS)

El Grup Catalana Occident ha obtingut un resultat consolidat de 304,8 milions d'euros en els nou primers mesos d'aquest 2018, la qual cosa suposa un augment del 7,1% respecte al mateix període de l'any anterior.

Segons ha comunicat la companyia aquest dijous a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el volum de negoci s'ha situat en els 3.272,6 milions d'euros, un 1,7% més.

El director general, Francisco Arregui, ha destacat que aquests resultats reflecteixen una "positiva evolució del negoci", ja que en els primers nou mesos del 2018 el grup ha incrementat el nombre de pòlisses en totes les línies de negoci.

El resultat recurrent del negoci tradicional (Seguros Catalana Occidente, Plus Ultra Seguros, Seguros Bilbao, NorteHispana Seguros i Previsora Bilbaína) augmenta un 4,7%, fins els 164 milions d'euros, mentre que el volum total de primes facturades es manté en els 1.881,3 milions.

Per la seva banda, el resultat recurrent de l'assegurança de crèdit (Atradius Crédito i Caución i Atradius Re) se situa en els 153,2 milions, un 5,4% més en comparació amb els nou primers mesos del 2017, i el volum de negoci d'aquesta activitat s'ha incrementat un 3,1%, fins als 1.391,3 milions.

contador