ep conseller delegat caixabank gonzalo gortazar i president jordi gual

BARCELONA, 2 (EUROPA PRESS)

El president de CaixaBank, Jordi Gual, ha assegurat aquest dijous que l'entitat mantindrà el seu focus en la integració de Banc Portuguès d'Inversions (BPI), l'OPA de les quals finalitzarà la setmana vinent, i no ha aclarit si licitarà per Banc Popular i BMN.

"Estem en el procés de finalització de l'OPA d'una entitat molt important dins del mercat ibèric que ens tindrà molt ocupats", ha dit Gual en roda de premsa de balanç de resultats del 2016.

Repreguntat per la licitació per BMN, Gual ha indicat que CaixaBank està en els estudis inicials: "Anem a estar atents al que succeeix al mercat, però no crec que sigui prudent establir una línia d'actuació perquè no coneixem les condicions".

"La nostra estratègia ha estat reeixida i es basa en el desenvolupament d'un model propi. Ens mantindrem focalitzats en la integració de BPI", ha asseverat el president de CaixaBank. Per la seva banda, el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar, ha confiat que "conclogui satisfactòriament" l'OPA que l'entitat ha llançat sobre BPI a 1,134 euros per acció, el termini de la qual d'acceptació conclou dimarts que ve 7 de febrer.

contador