ep arrencasisena edicio del hackatrain de quatre dies imagine express
Arrenca la sisena edició del 'hackatrain' de quatre dies Imagine ExpressIMAGINE

BARCELONA, 22 (EUROPA PRESS)

La sisena edició del 'hackatrain' de quatre dies Imagine Express ha arrencat aquest divendres amb l'objectiu que 24 'dreamers' organitzats en equips de tres desenvolupin solucions disruptives d'alguns reptes, i que presentaran el 25 de febrer a l'escenari de 4YFN.

Els projectes se centraran en la millora de l'experiència del passatger en un tren internacional, l'acompanyament de la dona en el procés de reproducció assistida o la millora de l'experiència als aeroports, entre d'altres, segons un comunicat.

Els participants tindran 5.000 minuts per crear, desenvolupar i prototipar solucions als reptes proposats per Renfe-SNCF en Cooperación; IVI, Fundació Banc Sabadell, RACC i Shasta.

Ho faran durant el viatge amb tren des de Barcelona a París, mentre naveguen pel riu Sena de la capital francesa i en altres espais vinculats a la comunitat emprenedora de París, i diumenge presentaran els seus projectes davant d'inversors i experts.

Els projectes seleccionats testaran alguns dels elements i funcionalitats de les seves solucions en el viatge de tornada de París a Barcelona al tren de Renfe-SNCF.

contador