ep oficina dandbank espanya
Oficina d'AndBank EspanyaANDBANK ESPAÑA

MADRID, 17 (EUROPA PRESS)

L'entitat especialitzada en banca privada Andbank Espanya ha acordat l'adquisició d'una participació majoritària en la gestora Merchbanc, segons han informat en un comunicat conjunt.

L'operació, que està pendent d'aprovació per part de les autoritats, suposa la integració del negoci de Merchbank en el grup Andbank. A més, tot l'equip gestor, d'anàlisi i distribució serà traspassat d'una entitat a l'altra.

"Estem molt satisfets de poder anunciar aquesta integració", ha subratllat el conseller delegat d'Andbank Espanya, Carlos Rosteixo, confirmant que no suposarà cap canvi per als clients de Merchbank.

De fet, Rosteixo ha assegurat que el seu objectiu és el de garantir "la total continuïtat i estabilitat" per a tots els clients, que ara accediran a una "millor" oferta de productes i serveis d'inversió de banca privada a Espanya.

L'acord també contempla mantenir al capdavant de Merchbank a Joaquín Herrero com a president i a José Isern com a director general.

EY ha exercit com a assessor per Merchbank, mentre que Deloitte i Pinset MasonsAndbank han assessorat a Andbank.

Merchbank, fundada en 1981, té més de 450 milions d'euros en actius sota gestió i compta amb uns 3.500 clients, mentre que Andbank es consolida com unes de les principals entitats en banca privada a Espanya i la segona companyia especialitzada de forma exclusiva en gestió d'alts patrimonis.

contador