ep el delegat especial de lestat en el czfb pere navarro visita tanger med
El delegat especial de l'Estat en el CZFB, Pere Navarro, visita Tanger MedCZFB

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

Una delegació del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), encapçalada pel delegat especial de l'Estat, Pere Navarro, ha viatjat a Tànger (Marroc), on ha mantingut una "intensa agenda de reunions" amb entitats i motors econòmics locals, ha informat en un comunicat aquest divendres el Consorci.

Navarro, que hi ha anat acompanyat per la directora general, Blanca Sorigué, i el director de Relacions Institucionals i Comunicació, Víctor Francos, s'ha reunit amb Tanger Med, Africa Economic Zones Organization, Logismed, Tanger Med Special Agency i la Cambra de Comerç de la regió de Tànger-Tetuan-Al Hoceima.

"En només dos dies hem obert converses per impulsar la cooperació entre les pimes espanyoles i marroquines en l'àmbit de l'automoció, la logística i el transport", ha destacat Navarro, que també ha posat en valor que s'ha fet un primer pas per crear una plataforma de zones franques del Mediterrani.

Ha explicat que també han pogut conèixer a fons el projecte de Tanger Med i que és "molt possible" que tingui una participació molt destacada en el SIL 2020, que tindrà lloc del 9 a l'11 de juny a Barcelona.

També s'ha obert la possibilitat d'establir una col·laboració entre les fires líders de logística del Mediterrani i el Nord d'Àfrica, com el SIL i Tanger Med, per organitzar un esdeveniment logístic.

Els representants del CZFB s'han reunit amb el president de Tanger Med, Iham Khalil; el director de Tanger Med, Mehdi Tazi Riffi; el president de l'Organització Africana de Zones Econòmiques (AEZO), Ahmed Bennis; el president del Consell de Supervisió de Tanger Med Special Agency, Fouad Brini; el president de la Cambra de Comerç de la regió de Tánger-Tetuan-Al Hoceima, Omar Moro, i el president de Logismed, Amine Berrada.

contador