Alquilovers oferirà un tour virtual amb decoració inclosa en els seus habitatges

| |
Europa Press | 08 Jan, 2018 13:00
ep pis pisos casa lloguer compra hipoteca
Pis, pisos, casa, lloguer, compra, hipotecaEuropa Press

Oferirà aquestes millores tecnològiques al seu portal durant el primer trimestre de l'any

BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

Alquilovers, la plataforma especialista en lloguer, ha incorporat dues millores tecnològiques per navegar per tots els pisos del seu portal i millorar l'experiència de l'usuari amb un tour virtual i la possibilitat de veure'l decorat també virtualment, en traslladar el futur inquilí a l'estada mitjançant un clic.

Segons ha informat aquest dilluns l'agència especialitzada en lloguer d'immobles, les millores de la seva plataforma digital estaran operatives durant el primer trimestre d'aquest 2018 --ara estaven només disponibles als pisos de reestrena-- i amb això persegueix donar resposta a les necessitats dels qui busquen pis per llogar i dotar aquest procés d'una experiència més completa.

En paral·lel, l'empresa ha afegit dos nous apartats en el seu portal web: els anomenats pisos reestrena i els pisos d'obra nova; els primers són immobles amb un condicionament superior, als quals fet alguna reforma.

Així mateix, Alquilovers ofereix pisos d'obra nova a tot el territori nacional per a aquells usuaris que volen estrenar habitatge.

DIGITALITZACIÓ

En la mateixa línia de millora del servei, la plataforma disposa del portal de l'inquilí, un espai en línia en què els arrendataris poden gestionar digitalment tots els tràmits vinculats amb el seu immoble.

Addicionalment, en els propers mesos s'incorporarà la possibilitat de l'empresa digital, la qual cosa permetrà que Alquilovers sigui la primera plataforma de lloguer que possibiliti dur a terme totes les gestions que pot requerir un inquilí en línia.