ep seu social dabertisbarcelona
Seu social d'Abertis a BarcelonaABERTIS

MADRID/BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

Abertis "no té previst ara com ara" canviar la seva seu social, actualment situada a l'avinguda de Pedralbes de Barcelona, per traslladar-la fora de Catalunya, segons van indicar a Europa Press en fonts del sector.

En fonts oficials del grup de concessions d'infraestructures van declinar realitzar cap comentari sobre aquest tema.

La companyia que presideix Salvador Alemany es pronuncia d'aquesta forma després que entitats financeres i empreses radicades a Barcelona hagin decidit traslladar les seves seus fora de Catalunya davant la incertesa generada pel referèndum del passat diumenge i la possibilitat que la setmana vinent es produeixi una declaració d'independència.

Es tracta de Banc Sabadell, a qui possiblement secundarà CaixaBank, així com empreses com Dogi, Naturhouse, Eurona, Oryzon, Proclinic o Freixenet.

Abertis, que té Criteria CaixaHolding com a primer accionista, té seu social a Barcelona des de la seva constitució. Al principi va estar situada al Parc Logístic de la ciutat, si bé l'abril del 2015 la va traslladar a un immoble de l'avinguda Pedralbes llogat a Colonial.

La companyia d'autopistes i satèl·lits està pendent de l'OPA que la companyia italiana Atlantia va llançar-li el passat mes de juny, una operació actualment a l'espera que l'autoritzi la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

contador