Notícies de economia

ep dinero en efectivo

El tancament de caixers i la Covid enterren els diners en efectiu: desapareixerà en deu anys

El tancament de sucursals bancàries i caixers automàtics durant els últims mesos han fet créixer les dificultats per obtenir diners físics. A això s'ha sumat la pandèmia de la Covid-19 i les restriccions, que han incrementat l'ús de la targeta cavant la tomba de l'efectiu. Es compliran les profecies que apunten que els diners en metàl·lic acabaran desapareixent més aviat que tard? La gran majoria de les empreses, tant a Europa com a Espanya, no li donen més d'una dècada.

inversorcb3t

Wall Street es tenyeix de vermell durant l'última sessió d'un agost alcista

Wall Street cau lleugerament a l'últim dia d'agost, un mes durant el qual els índexs han tingut un rendiment en positiu que s'ha vist reflectit en els continus rècords que han aconseguit durant les últimes setmanes tant l'S&P 500 i el Nasdaq. Tot això mentre el mercat encara resisteix la ressaca de Jackson Hole i els inversors miren de reüll les dades d'ocupació que es publicaran aquest divendres.

ep turistas pasean por la plaza de espana

Les pernoctacions extrahoteleres superen els 16 milions al juliol, un 58% més

Les pernoctacions en establiments extrahotelers (apartaments, càmpings, allotjaments de turisme rural i albergs) van superar els 16 milions al juliol, un 58% més que al mateix mes de 2020, mentre que van augmentar un 29,1% durant els set primers mesos de l' any respecte al mateix període de l'any passat, segons les dades provisionals publicades aquest dimarts per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).