shiba inu cripto

El ministre d'Economia de Turquia, Mustafa Elitas, s'ha reunit amb la comunitat local de Shiba Inu (SHIB) per parlar de la possible adopció de la moneda meme. Durant una reunió cara a cara amb el ministre d'Economia, les dues parts han abordat l'ecosistema de Shiba Inu (SHIB). La reunió va tenir lloc a la Gran Assemblea Nacional de Turquia, va compartir més tard l'Exèrcit turc de SHIB.

Ni la comunitat Shiba Inu ni l'Oficina del Ministre d'Economia no han revelat més detalls sobre la reunió.

Tot i això, una de les possibles raons de l'interès oficial per Shiba Inu (SHIB) podria ser la popularitat de la moneda entre els ciutadans turcs.

L'activitat comercial de SHIB i Tether (USDT) va ser cinc vegades més gran que la del bitcoin, ja que la moneda nacional, la lira turca, està perdent contínuament el seu valor a causa de la inflació històrica.

La lira turca va entrar en caiguda lliure l'any passat després que el president Recep Tayyip Erdogan prengués la decisió de reduir els tipus d'interès amb l'esperança de disminuir la inflació ja existent. La seva decisió va ser contrària al que recomanen la majoria dels experts en política monetària, i ha tingut un efecte dramàtic a la moneda nacional.

La lira turca va perdre un 44% del seu valor el 2021 i els preus dels productes i serveis quotidians es van disparar fins a assolir màxims històrics. Ahir la lira va caure encara més i va arribar al punt més baix des del desembre. Els experts afirmen que les perspectives de creixement són vagues davant la guerra de Rússia a Ucraïna i el seu efecte devastador a l'economia mundial.

Noticias relacionadas

contador