la-bank-of-england-vote-le-statu-quo-mais-pas-a-l-unanimite

El Banc d'Anglaterra ha assenyalat que el nombre creixent de bancs que ofereixen als seus clients el comerç i la custòdia de criptomonedes requereix normes globals per protegir el sistema financer.

El Banc d'Anglaterra ha dit moltes vegades, la més recent a la setmana passada, que les tinences de criptomonedes al Regne Unit no suposen actualment una amenaça per al sistema financer. Tot i això, va expressar la seva preocupació pel fet que el ritme de creixement significa que podrien tornar-se més perilloses a mesura que es vinculen cada vegada més a la xarxa financera més àmplia.

Reunir les dades necessàries no és una cosa que el Regne Unit pugui aconseguir per si mateix ha reconegut Sarah Breeden, directora executiva d'estratègia d'estabilitat financera i risc del Banc d'Anglaterra. Necessitaran la cooperació del Consell d'Estabilitat Financera, una organització del G-20 que fa recomanacions sobre l'estabilitat del sistema financer mundial.

Així mateix, el supervisor monetari s'enfronta a dificultats per trobar la informació que necessita sobre l'exposició institucional a les criptomonedes, i planeja accelerar el ritme de les converses internacionals sobre l'establiment d'un règim de regulació per als actius, va informar Sunday Times.

Noticias relacionadas

contador