paypal 20210823102538

El gegant nord-americà de tecnologia financera PayPal Holdings ha confirmat la seva intenció de llançar la seva pròpia moneda estable anomenada 'PayPal Coin'. El desenvolupament d'una moneda estable interna va ser descobert per primera vegada al codi font de l'aplicació per a iPhone de Paypal pel desenvolupador Steve Moser.

PayPal va permetre als clients dels EUA pagar amb criptomonedes i va augmentar el límit de compra de criptomonedes durant l'any passat. En el futur, també podria oferir una moneda estable pròpia.

"Estem explorant una moneda estable; si busquem avançar, naturalment, treballarem en estreta col·laboració amb els reguladors pertinents", així ho confirmava Jose Fernandez da Ponte, vicepresident sènior de criptomonedes i monedes digitals de PayPal per a Bloomberg News.

Encara que l'actiu digital de PayPal està en procés de creació, el nom, el logotip i les característiques del token intern estan subjectes a canvis abans del llançament. En suport del desenvolupament en curs, PayPal ha llançat prèviament noves funcions que permeten als usuaris comprar, mantenir i pagar amb monedes digitals.

Da Ponte també va assenyalar en una entrevista del novembre del 2021 que PayPal "encara no ha vist una moneda estable que estigui dissenyada específicament per a pagaments". Segons ell, una moneda estable hauria d'admetre pagaments a gran escala alhora que garanteix la seguretat de la xarxa, i afegeix: “Hi hauria d'haver claredat sobre la regulació, els marcs reguladors i el tipus de llicències que es necessiten en aquest espai”.

A més de llançar la seva pròpia moneda estable, PayPal també ha pres mesures proactives per difondre els serveis relacionats amb les criptomonedes a jurisdiccions fora dels Estats Units.

contador