nike-bat-le-consensus-mais-decoit-avec-ses-marges

El fabricant de roba esportiva Nike ha anunciat l'adquisició de la marca de sabatilles virtuals i objectes de col·lecció RTFKT, una de les companyies més rellevants per crear productes digitals per al metavers.

  • 94,12$
  • 0,19%

Es tracta d'un estudi encarregat de la creació d'NFT, autenticació de cadena de blocs, productes de realitat augmentada i altres ítems al món digital. RTFKT es va fundar el 2020 com un estudi de sneakers de nova generació i productes col·leccionables per al metavers. Han aconseguit vendre NFT per valor de 3,2 ethereums (més de 12.000 dòlars), segons informa CoinTelegraph.

El president i CEO de Nike, John Donahoe, creu que el moviment ajuda a accelerar els esforços de transformació digital de Nike: "El nostre pla és invertir en la marca RTFKT, atendre i fer créixer la seva comunitat innovadora i creativa i ampliar l'empremta i les capacitats digitals de Nike".

Al novembre Nike ja es va endinsar en aquest món del metavers amb Nikeland. Es va associar amb la plataforma de videojocs Roblox, on els usuaris poden jugar i vestir els seus personatges amb articles disponibles digitalment de la marca.

contador