regulación prohibición criptomonedas
Alberto Sánchez

El proveïdor de préstecs de criptomonedes Nexo ha signat un "full de terminis i condicions" per adquirir l'empresa de préstecs rival Vauld, dos dies després que Vauld suspengués els seus serveis enmig de problemes financers, segons fonts de Silicon Angle.

El "full de terminis i condicions" li concedeix a Nexo un període exploratori de 60 dies en relació amb l'adquisició prevista de Vauld, en espera d'un resultat satisfactori del procés de diligència degut iniciat. Un cop completada la transacció, Nexo planeja adquirir fins al 100% de Vauld i reorganitzar les seves operacions futures per accelerar-ne la presència més gran a l'Àsia.

Nexo va dir que troba sinergies amb l'enfocament actual de Vauld al sud-est asiàtic. La companyia va dir que, encara que el seu objectiu és proporcionar assistència immediata i alleujar les limitacions de retirada de la plataforma de Vauld, té plans més grans en el futur. Té previst explorar la integració d'una gamma més àmplia de productes minoristes i institucionals, una forta liquiditat, coneixements jurídics i normatius, automatització, gestió de riscos i millors pràctiques empresarials.

"L'objectiu no és només protegir al màxim la base de clients existent de Vauld, sinó també donar-los accés a una gamma millorada de serveis", va expressar Nexo en un comunicat.

Vauld va anunciar dilluns que havia suspès totes les retirades, operacions i dipòsits, al·legant que els seus problemes financers eren el resultat de la volatilitat de les condicions del mercat i de les dificultats financeres amb socis comercials.

L'antic rival de Nexo va acollir amb satisfacció la proposta d'adquisició, “operar sota el paraigua de Nexo ens col·loca instantàniament en una posició de força per continuar l'execució de les nostres obligacions fiduciàries amb els nostres clients i alhora per executar els ambiciosos fulls de ruta de les dues companyies, independentment de les condicions del mercat", va dir Darshan Bathija, cofundador i director executiu de Vauld.

Els termes de l'acord no s‟han revelat. Després de l'adquisició, Vauld ha recaptat 27 milions de dòlars en capital risc d'inversors com ara New Form Capital, Pantera Capital o Coinbase.

contador