ep el jugador del fc barcelona leo messi en una campana con adidas
ADIDAS

Lionel Messi ha signat un acord de 20 milions de dòlars amb Socios.com per esdevenir l'ambaixador de la marca global. Messi, que juga al club de futbol París-Saint Germain i capitaneja la selecció nacional d'Argentina, promocionarà aquesta plataforma durant els propers tres anys.

Quan Messi va ser transferit del Barcelona al club París-Saint Germain l'agost passat, es va dir que va rebre un "gran nombre" de "criptovalors de fans" de Socios.com com a part de la seva quota de fitxatge.

Els criptovalors de fans són un tipus de criptomoneda que sol representar diferents equips esportius i permet als aficionats participar en petites decisions dins de les comunitats dels seus equips, com els números de la plantilla i les cançons de celebració. Socios.com acull criptovalors de fans per a diferents equips de futbol, ​​futbol nord-americà, hoquei, bàsquet, etc.

"Estic orgullós d'unir-me a la missió de Socios.com per crear un futur més connectat i gratificant per als aficionats de tot el món", va dir el futbolista en un comunicat.

Messi és l'últim esportista d'elit a unir-se a l'univers de les criptomonedes després de Beckham i Aaron Rodgers. No obstant això, la unió dels esports i les criptomonedes no queda exempta de polèmica. Al desembre, el Regne Unit va prohibir dos anuncis que promocionaven la fitxa de fan de l'Arsenal FC. Al·legaven que no explicaven adequadament els riscos que comporta la compra de la criptomoneda.

Noticias relacionadas

contador