criptomonedas y el modelo 720 de hacienda

Les criptoempreses acomiaden gairebé 5.000 treballadors a mesura que es desplomen les monedes virtuals. Els acomiadaments massius al sector de les criptomonedes van arribar al punt màxim al juny, quan se'n van realitzar més del 60%.

Dos mesos abans, les empreses de criptomonedes van informar de 235 retallades de llocs de treball. No obstant això, després que les monedes digitals caiguessin al juny, la quantitat d'acomiadaments es va disparar, segons mostren les dades analitzades per CryptoPresales.com basades en dades de Layoffs.fyi.

Al juny, les criptoempreses van acomiadar més de 3.000 membres del seu personal, que se sumen que al juliol 870 persones més que treballaven a la criptoindústria van perdre els seus llocs de treball, mentre que a l'agost, el nombre d'acomiadaments informats es va reduir a 216.

Coinbase va realitzar les retallades de llocs de treball més grans al criptomercat aquest any. Al juny, la companyia va anunciar l'acomiadament de 1.100 persones, gairebé una cinquena part de la força laboral enmig d'un col·lapse en els preus de les seves accions i criptomonedes. Bybit va registrar el segon acomiadament més gran d'aquest any. La companyia va tallar la barbaritat de 30% de la seva força laboral de 2.000 persones.

Els acomiadaments massius al juny van continuar amb l'intercanvi de criptomonedes Huobi Global. L'empresa va acomiadar unes 300 persones o el 30% de la força laboral. Mentrestant, Crypto.com va dur a terme 260 retallades de llocs de treball informats. Al juny, l'empresa va acomiadar el 5% de la seva força laboral a causa de la recessió al criptomercat.

Noticias relacionadas

contador