criptodivisa923

El preu del bitcoin registra unes caigudes superiors al 2% aquest dimecres, cosa que fa que la criptodivisa per excel·lència torni a allunyar-se dels 70.000 dòlars en una jornada en què destaca la caiguda generalitzada de les criptomonedes.

La persistent fortalesa del dòlar ha obstaculitzat el repunt que ha intentat el bitcoin durant aquestes últimes sessions i que havia fet que tornés a tocar el nivell dels 71.000 dòlars aquest dimarts passat. A això s'hi ha sumat el sentiment de nerviosisme entre els inversors davant la incertesa sobre quan decidirà la Reserva Federal dels EUA (Fed) retallar els tipus d'interès.

Ara com ara, i malgrat les pèrdues, el bitcoin aconsegueix mantenir-se per sobre dels 69.000 dòlars, un nivell que els analistes veuen com un llindar psicològic que pot influir en la confiança del mercat.

Segons l'analista de Bolsamanía, César Nuez, el bitcoin manté un impecable aspecte tècnic: "No veurem un senyal de feblesa mentre es mantingui cotitzant per sobre dels 60.000 dòlars, nivells clau a curt termini".

"Sembla que podria estar donant forma a una figura de continuació alcista. Estarem molt pendents d'un tancament per sobre dels 74.415 dòlars. Això deixaria la cotització en pujada lliure, cosa que ens faria pensar en una extensió dels guanys fins al nivell de 80.000 dòlars. De moment el seu aspecte tècnic no pot ser millor”, assegura.

La resta del mercat de criptodivises també es mou a la baixa aquest dimecres. El preu de l'ethereum cau gairebé un 2%, fins als 3.560 dòlars, solana baixa més d'un 5%, fins als 185 dòlars, i l'XRP perd més d'un 4,5%, fins als 0,617 dòlars

contador