criptomonedas y el modelo 720 de hacienda

Justin Bieber, Gwyneth Paltrow i Ashton Kutcher juntament amb altres inversors famosos com Chainsmokers, Drake, Eva Longoria, Jason Derulo, Kate Hudson, París Hilton, Matthew McConaughey, Mindy Kaling, Questlove i Shawn Mendes, són els nous inversors que contribueixen amb un total de 87 milions de dòlars a una ronda de finançament prèviament anunciada de 555 milions de dòlars liderada per Tiger Global i Coatue, valorant MoonPay en 3.400 milions de dòlars, segons informa 'CNBC'.

Va ser fundada el 2018 i permet als usuaris comprar i vendre criptodivises utilitzant mètodes de pagament convencionals com a targetes de crèdit, transferències bancàries o carteres mòbils, com Apple Pay i Google Pay.

MoonPay també ven la seva tecnologia a altres negocis, incloent-hi el lloc web de criptomonedes 'Bitcoin.com' i el mercat de criptovalors no fungibles (NFT) OpenSea, un model que el CEO, Ivan Soto-Wright, anomena "cripto-com-servei".

Els NFT són actius digitals que representen objectes del món real (com l'art, la música i els béns immobles) i no es poden reproduir. Només en els darrers mesos, grans marques de tots els sectors, com Coca-Cola, McDonald's, Nike, Gucci i la Lliga Nacional de Futbol, ​​han incorporat els NFT a les seves iniciatives de màrqueting.

"Moltes empreses poden obrir una part molt petita de les rondes, però nosaltres volíem acceptar xecs significatius d'aquesta gent, perquè volem que formin part d'aquesta història i donin forma a la direcció del producte", va dir Soto-Wright a la CNBC.

MoonPay diu que ha estat rendible des del llançament de la seva plataforma el 2019. El seu servei és utilitzat ara per més de 10 milions de clients a 160 països. Tot i així, als inversors els ha costat veure valor en l'art digital i estan perplexos per les grans vendes, com la peça de Beeple, que es va vendre a Christie's per 69 milions de dòlars.

Amb vista al futur, l'empresa planeja gastar els diners obtinguts en nous productes i en la seva expansió. També té l'ambició de treure el negoci a borsa. "Tenim aspiracions de ser una empresa pública", va dir Soto-Wright a la CNBC al novembre.

Noticias relacionadas

contador