criptomonedas oficiales 1024x768

Finalment, la borsa FTX del criptomilionari Sam Bankman-Fried ha guanyat la subhasta dels actius del prestador d'actius digitals en fallida Voyager Digital. Després d'oferir l'oferta més alta, taxada en 1.420 milions de dòlars, segons l'anunci del 26 de setembre, informa Bein crypto.

Tot el procés de la subhasta es va realitzar en dues setmanes i va ser ''altament competitiu''. L'oferta comprenia el valor just de mercat de totes les tinences de criptoactius de Voyager en una data per determinar en el futur. Es considera que aquest valor és de 1.310 milions de dòlars als preus actuals del mercat. Alhora, s'ha produït una consideració addicional per un valor incremental de 111 milions de dòlars.

El patrimoni amb què compta la fallida de Voyager inclou reclamacions contra Three Arrows Capital (3AC) que es repartiran als creditors en el moment de la recuperació, segons l'anunci.

Segons Voyager, l'oferta d'FTX "maximitza el valor i minimitza la durada restant de la reestructuració de l'empresa", assegura Bein crypto. Això s'aconsegueix proporcionant un "camí clar perquè els deutors consumeixen un pla del capítol 11 i tornin el valor als seus clients i altres creditors", va afegir.

Per part seva, l'empresa SBF ha realitzat diversos intents de comprar o rescatar Voyager. FTX i Alameda ja van oferir una oferta conjunta per Voyager el juliol passat, però aquesta va ser rebutjada per ser una oferta ''baixa''.

Així mateix, SBF ha estat adquirint agressivament empreses de criptograma en dificultats durant aquest mercat baixista. Segons CrunchBase, Alameda, amb seu a Hong Kong, ha fet 180 inversions, la més recent el 22 de setembre, quan 3Commas va recaptar 37 milions de dòlars, assegura Bein crypto.

Noticias relacionadas

contador