ethereum cripto

L'ethereum s'ho ha pres amb calma, però per fi aquest dimarts, tres anys després, ha marcat nous màxims històrics a l'arribar als 1.428 dòlars. Ha superat així el seu últim rècord, registrat el 13 de gener de 2018.

La moneda digital ha començat l'any amb bon peu i durant els últims 19 dies pràcticament ha duplicat el seu valor. El seu preu ha avançat més d'un 90% aquest any. Aquesta dada contraresta amb el de bitcoin, que avança a prop d'un 30%.

Durant les últimes setmanes l'ethereum s'ha aprofitat de la febre inversora per les monedes digitals. De fet, el mercat veu cada vegada més les 'criptos' com a valors refugi similars a l'or. Yves Renno, director d'operacions de Wirex, destaca que l'ethereum està mostrant "un fort impuls continuat dels preus".

Tot apunta que l'arribada de Joe Biden a la Casa Blanca va donar un nou impuls a les monede digital. El demòcrata ha triat Gary Gensler, expert en cadena de blocs i monedes digitals, com a nou president de la Comissió de Borsa i Valors (SEC).

De fet, cada vegada són més les veus que veuen aquestes divises amb bons ulls. Un dels últims a pronunciar-se al respecte ha estat Stephen Harper, exprimer ministre del Canadà. Harper ha posat sobre la taula la possibilitat que el bitcoin pugui arribar a "reemplaçar el dòlar".

Noticias relacionadas

contador