nftcb1

El Dia Internacional de l'NFT és un dia per celebrar la creació i l'ús dels NFT, se celebra el 20 de setembre perquè aquest dia de 2017, el terme NFT (criptovalor no fungible) va ser encunyat oficialment pel Director de Tecnologia de Dapper Labs, Dete Shirley, en la forma de l'estàndard ERC-721.

Els NFT o criptovalors únics són actius digitals que es poden emmagatzemar, transferir i negociar com els actius tradicionals. Proporcionen una manera segura d'intercanviar informació i diners sense haver de confiar en tercers. La comunitat criptogràfica ha viscut una autèntica febre per aquests actius que, tot i això, s'ha anat refredant a mesura que el mercat dels actius digitals ha vist sortides de capitals aquest any.

Amb tot, els experts defensen que els NFT tenen moltes aplicacions potencials, com ara les transaccions financeres, la propietat i el compliment de contractes. També podrien tenir un paper important en la racionalització de les cadenes de subministrament mundials i en la reducció dels residus mediambientals.

El Dia Internacional dels NFT és un recordatori dels beneficis potencials de l'ús d'aquests actius al món actual. Gràcies als esforços de pioners com Satoshi Nakamoto, estem a punt d'una nova era del comerç digital. Consisteix a celebrar els creadors i col·leccionistes de la comunitat de l'NFT. També és un dia perquè la gent conegui els NFT i s'iniciï a la seva pròpia col·lecció.

Noticias relacionadas

contador