le bitcoin tente de reprendre pied apres une baisse record

Dilluns, el president de la Comissió del Mercat de Valors dels Estats Units (SEC, per les sigles en anglès), Gary Gensler, va comunicar en un programa de la CNBC que l'única moneda que inclouria al grup de les 'commodities' era el bitcoin, segons fonts d'Ooda Loop.

Al programa, Gensler es va negar rotundament a nomenar una altra criptodivisa que no fos el bitcoin, la qual cosa és notable ja que el mercat ha estat operant sota la suposició que existeix una mena d'enteniment que l'ether tampoc no és un valor.

"Molts d'aquests actius financers, els criptoactius, tenen els atributs clau d'un valor... alguns com el bitcoin, i aquest és l'únic, Jim, que mencionaré, perquè no parlaré de cap d'aquests criptovalors, els meus predecessors i altres han dit que són una mercaderia", va expressar Gensler.

El comentari va ser tret a la llum mentre parlava de la importància de col·laborar amb la Comissió de Comerç de Futurs de Matèries Primes (CFTC).

Mentrestant, altres comunitats de criptovalors, a més de l'ether, també s'han mostrat cautelosament optimistes sobre la possibilitat que els seus actius puguin ser tractats com una mercaderia.

Les matèries primeres poden ser negociades per qualsevol. Els valors només poden ser negociats per inversors acreditats, llevat que estiguin en mercats públics (com les accions), cosa que pot ser costosa.

contador