bukele bitcoin portada

El president del Salvador, Nayib Bukele, ha viatjat a Ankara per reunir-se amb el president de Turquia, Recep Tayyip Erdogan. Aquesta reunió podria influir en la manera com el govern de Turquia veu les criptomonedes, segons informa DailyCoin.

Mentre que El Salvador ha donat sempre un bon lloc a les criptomonedes acceptant fins i tot el bitcoin com a moneda nacional, Turquia ha mantingut una postura diferent fins al punt de prohibir els criptopagaments.

Turquia pateix actualment la inflació i la crisi monetària. La lira turca va perdre un 40% del seu valor respecte al dòlar a l'últim any marcant la inestabilitat financera del país. Això va fer que els turcs s'interessessin i invertissin molt en les criptodivises. "Els analistes esperen que Bukele defensi l'ús de les criptomonedes durant la reunió, que es produeix durant un període de turbulència a l'economia turca", informa Dailycoin.

Tot i això, aquest no serà l'únic tema que es tracti durant els dos dies de reunió. "El Salvador ha explorat oportunitats perquè empreses turques inverteixin a El Salvador, específicament en energia i turisme, exposant els avantatges de l'estratègia costanera coneguda com a Surf City", han informat en un comunicat.

Noticias relacionadas

contador