des pieces de bitcoin 20240311101039

"La pregunta ara és si el preu ha retrocedit prou perquè els inversors comprin a la caiguda, o si l'acció del preu podria estendre el seu declivi". És el que consideren a eToro, on asseguren que "l'escalfament de la inflació provoca retrocessos en les criptos".

  • 61.898,92$
  • -0,97%

Com comenta Simon Peters, analista expert en criptoactius de la plataforma d'inversió i trading, unes xifres d'inflació més altes del que van esperar van provocar retrocessos als mercats d'accions i criptomonedes a la setmana passada, amb els inversors reflexionant sobre si la inflació continua sent massa alta perquè la Reserva Federal comenci a flexibilitzar les condicions financeres.

"Encara que la caiguda és gran en termes de dòlars, és perfectament normal veure reculades d'aquest percentatge. Històricament hem vist reculades o caigudes de fins al 30% durant els mercats alcistes del bitcoin".

Assegura que l'atenció se centra ara en la reunió del FOMC d'aquesta setmana, en particular a la conferència de premsa amb el president de la Reserva Federal, Jerome Powel, dimecres, cosa que podria influir en la direcció dels mercats de criptomonedes a curt termini.

I és que mantenir els tipus més alts per més temps podria ser negatiu per als preus dels actius, les accions i les criptomonedes, i podria aprofundir la reculada en els preus vist a la setmana passada, explica.

Per part seva, César Nuez, analista tècnic de Bolsamanía, apunta que el bitcoin s'està prenent un respir després de dibuixar màxims de tots els temps als 74.415 dòlars. "La correcció actual és normal. Per a les properes sessions el més probable és que puguem veure un atac al nivell dels 60.000 dòlars. Compte amb l'abandonament d'aquest nivell de demanda, ja que, si el perd, no descartem que pot estendre la correcció fins a el nivell dels 50.000 dòlars. El seu aspecte tècnic a mitjà i llarg termini és impecable”.

contador