binance foto

Binance, la borsa de criptomonedes més gran del món, va signar un acord d'associació oficial amb l'acadèmia nord-americana especialitzada en música, The Recording Academy. Segons l'acord, Binance es converteix en el primer soci oficial de criptointercanvi de l'Acadèmia.

Aquesta associació es fa de cara a la 64a edició dels premis Grammy i altres esdeveniments que es duran a terme durant la setmana en què se celebren els premis més importants de la música.

L'acadèmia representa les veus de tots els professionals de la música, incloent-hi intèrprets, compositors, productors, enginyers i més i Binance s'encarregarà d'aportar solucions tecnològiques innovadores.

A més, col·laboraran durant tot l'any ja que la cooperació inclourà el subministrament de diferents solucions tecnològiques i experiències per a Web3 als seus membres, iniciatives i esdeveniments com a soci criptogràfic oficial dels Premis Grammy.

El cofundador de Binance, Yi He, va comentar: "Ens va impressionar la capacitat de l'Acadèmia de l'Enregistrament per satisfer les demandes canviants de la seva comunitat, cosa que compartim com a empresa que posa els usuaris i les persones en primer lloc. Començant pels Grammys, estem encantats de treballar junts per oferir noves experiències impulsades per la cadena de blocs i totes les grans coses que la tecnologia Web3 pot aportar a l'entreteniment”.

contador