inversión

A continuació analitzem les últimes apostes dins del nostre mercat nacional per part dels anomenats gestors 'value'. Aquest tipus de gestió es caracteritza per buscar aquelles companyies infravalorades pel mercat per aprofitar el seu potencial de revaloració en termes de mig i de llarg termini.

  • 66,50€
  • 0,75%
  • 22,50€
  • 0,00%
  • 7,06€
  • 0,00%

MÁSMÓVIL

El Grup MÁSMÓVIL és el quart operador de telecomunicacions del nostre país que ofereix serveis de telefonia fixa, mòbil i internet. Recentment ha adquirit, entre altres companyies, Pepephone i Yoigo.

Gráfico mensual - MásMóvil

Poc es pot dir d'un títol que des dels mínims de 2016 puja a prop del 250% i des dels mínims històrics de juny de 2013 (2,11 euros) acumula una revaloració del 2700%. Com no pot ser d'altra manera, el títol es troba en 'pujada lliure' absoluta i sense resistències de cap tipus. Ens trobem davant d'un clar 'mantenir' posicions. Obrir llargs a hores d'ara del partit, per més que pugui seguir escalant posicions, no té sentit. Al mercat o s'entra quan toca o el millor és esperar el següent tren. I aquest títol va donar senyal de compra quan va saltar per sobre de la resistència dels 26,50 euros. Davant tal escalada alcista dels preus només se m'acut posar un stop profit dinàmic en període mensual. O el que és el mateix, a mesura que no tinguem una espelma mensual que tanqui per sota del mínim mensual previ (ara als 38 euros), no tindrem el més mínim senyal de debilitat dins de l'actual estructura dels preus..

ZARDOYA OTIS

És el principal fabricant de sistemes d'ascensors, escales mecàniques i andanes mòbils del món.

Gráfico semanal - Zardoya Otis

A la vista del gràfic setmanal, podem veure com el preu no està sent capaç, de moment, de deixar enrere la important resistència que presenta als 8,75 euros. Saltar per sobre (amb folgança) seria l'avantsala d'un nou impuls alcista a la recerca de la zona de resistència que presenta als 10 euros, per on passa la directriu baixista que uneix els successius màxims decreixents des de principis de 2014. La superació de la resistència dels 10,50 euros, seria un clar i important senyal de fortalesa en termes de mig i de llarg termini. Per sota, per la banda dels suports, el més important el trobem als 6,95-7 euros. Es pot dir que mentre aquest suport no es perfori, en el pitjor dels casos el caire de trading serà lateral..

COCA COLA EUROPEAN PARTNERS IBERIA

Aquesta companyia és fruit de la fusió de tres embotelladores europees: Coca-Cola Iberian Partners, Coca-Cola Enterprise i l'embotelladora alemanya. És l'embotelladora més gran del famós refresc, però no està lligada a la companyia fundada a Atlanta.

Gráfico diario - Coca Cola European Partners

Impecable tendència alcista que presenta la companyia des dels mínims històrics que va aconseguir al desembre, a més, la precisió amb la qual s'està desplaçant el preu dins del canal alcista. Tècnicament es pot dir que ja no presenta cap resistència fins al nivell dels 39,61 euros, els màxims històrics que va aconseguir durnt la segona sessió borsària després de la seva estrena al parquet. I per sobre, ja saben, 'pujada lliure'. L'únic 'però' és la poca liquiditat, l'estretor d'aquest títol. Crida poderosament l'atenció que una companyia que capitalitza més de 17.000 milions d'euros sigui tan poc líquida, per més que cotitzi també en altres mercats com Londres, Amsterdam i Nova York.
.

Noticias relacionadas

contador