nueva pallete telefonica
Telefónica

Telefónica pujava amb molta força (+6,38%) en bossa aquest dilluns liderant l'Ibex 35 després de l'OPA amistosa llançada pel fons d'inversió KKR sobre Telecom Itàlia, amb una prima del 44% sobre el preu actual de mercat.

  • 3,76€
  • 2,53%
Análisis Técnico
S1
3.60
S2
4.40
R1
4.85
R2
4.85
Corto plazo
Medio plazo
Largo plazo

Telefónica es va disparar aquest dilluns deixant un buit alcista en els 3,9675 euros. I gairebé tenim ja la cotització en el mateix nivell de preus. Diguem que ha desfet gairebé tot el caminat aquest dilluns a la calor de l'OPA amistosa del fons *KKR sobre Telecom Itàlia. El cas és que res ha canviat realment, tot continua exactament igual. Això del dilluns va ser un rampell puntual i poc més. No oblidem que revertir una tendència de fons (alcista o baixista) sol ser, gairebé sempre, una missió impossible.

D'aquí ve que en l'anàlisi que realitzem aquest dilluns diguéssim que en la mesura en què no tanqués el buit baixista setmanal dels 4,40 euros no ens fiaríem. I seguim sense fiar-nos. Només tancant-ho, o cosa que és el mateix anul·lant-ho, ens plantejarem la possibilitat que alguna cosa pugui estar començant a canviar en el valor. I només per sobre de la directriu baixista dels últims 6 anys, ara en els 4,85 euros, li mirarem amb altres ulls. Però ara mateix tot continua exactament igual. D'altra banda, és vital que el suport dels 3,60 euros aguanti sí o sí si no volem començar a veure fantasmes de nou.

tef251121
Gráfico semanal de Telefónica

Noticias relacionadas

contador