telefonica
4,09€
  • 0,00€
  • 0,00%

A la vista del gràfic de l'operadora i després de perforar el suport dels mínims de maig, el que tenim és un nou mínim decreixent. I així no es puja. Cosa que deixa les portes obertes a la possibilitat que el preu tracti de restar tot de l'últim gran impuls alcista, o el que és el mateix de tornar als mínims de 2018 als 6,25 euros.

De manera que, si calgués llançar-se a la piscina pel costat llarg o alcista en l'operadora seria aquí, als diferents nivells de preu més propers possibles a aquest suport amb stop per sota. I com a primer objectiu de pujada, la resistència, abans suport, dels 6,80 euros.

A finals de juliol vam conèixer que la filial alemanya de Telefónica va tancar el primer semestre del 2019 amb unes pèrdues netes de 156 milions d'euros, xifra que suposa un 67,6% més que els 93 milions d'euros que va perdre durant el mateix període de l'any anterior. La filial ha reiterat els objectius marcats per al conjunt de l'exercici. L'operadora destaca que els resultats del primer semestre presenten una evolució en línia amb les previsions i explica que l'increment de les pèrdues netes es deu principalment a l'escurçament dels temps de depreciació dels actius de xarxa durant la seva integració després de la fusió amb E-Plus.

Les vendes totals de l'operadora alemanya van augmentar un 1,1%, des dels 3.525 milions d'euros dels sis primers mesos de 2018 fins als 3.564 milions d'euros, impulsades principalment per les fortes vendes de terminals i pels ingressos de servei mòbil. Excloent-ne els efectes reguladors, van augmentar un 1,8%, fins als 3.589 milions d'euros. Durant el segon trimestre, Telefónica Deutschland va registrar unes pèrdues de 49 milions d'euros, quatre vegades més que els 12 milions d'euros que va perdre durant el mateix període de 2016.

contador