tecnicasreunidascb

Quan un subjacent corregeix de la manera en què ho ha fet Técnicas Reunidas hi ha molt poc a dir des del punt de vista de l'anàlisi tècnica.

  • 9,25€
  • 0,00%

Aquest divendres el títol arribava a caure el 31,5% segons després de començar a cotitzar al mercat amb una hora de retard, ja que la pressió venedora era de tal calibre que es va necessitar ampliar en diverses ocasions el rang de preus durant la preobertura. Finalment va tancar amb caigudes importants, del -17%, però almenys ho va fer lluny dels mínims de la sessió. Des del punt de vista de l'anàlisi tècnica no es pot dir molt del títol davant una caiguda, poques vegades vist al mercat, com el del passat divendres. De fet a dia d'avui es pot dir que per tenir un primer senyal de fortalesa l'imponent buit baixista d'aquest divendres s'hauria de tancar, cosa que significaria recuperar els nivells de tancament de dijous passat, als 28,10 euros, cosa que no té de cap sentit en aquest moment.

L'única cosa al qual un es pot aferrar en aquest moment és l’idea que el mínim de la setmana passada als 19,25 euros funcioni com a important suport de mitjà i de llarg termini, ja que com es pot apreciar en el gràfic setmanal de llarg termini, la zona de suport, la zona de control per baix, la trobem en els mínim de 2016, és a dir als 19,90 euros. Podríem haver assistit a una correcció ràpida i violenta que ha restat la totalitat de l'últim impuls alcista. I qui sap si des d'aquí intentarà de nou reestructurar-se a l'alça en termes de llarg termini. L'única cosa que sabem és que els nivells visitats divendres passat, en un moment de pànic mai abans vist i amb un fortíssim volum de negociació, són potencials nivells de suport. Si després aquests acaben sent una mica més... només el temps ho dirà.

Gràfic setmanal de Técnicas Reunidas

Noticias relacionadas

contador